Lighthouse Stories – sånger vid havet, på SVT-PLAY TILL 18 okt!

Dokumentären Lighthouse Stories sändes den 17 sept 20.05 och finns på SVTPlay till 18 oktober! Sofie Livebrant har med musiker rest runt Nordsjön för att spela på fyrar och göra intervjuer med fyrvaktare och människorna runt fyrarna. Projektet är inspirerat och byggt på romanen Lighthousekeeping av Jeanette Winterson (2004) och handlar om en föräldralösflicka, Silver, som växer upp i fyren Cape Wrath i Nordvästra Skottland. Filmaren Peter Wirén har gjort en musikvideo på Breathe in Breathe out, som spelades in inne i verkstan på fyren Cape Wrath. Musiken finns på Itunes och på Spotify!

More music videos, these are filmed at Lindesnes Fyr in Norway 2015.Part Broken Part Whole You Begin Again and These Were My Stories!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.