Stockholmshetta!

Vilken grej å hamna hemma i Stockholm i flugvimlet, hettan och turistströmmarna efter många dagar av ett glödande, vackert västkustsceneri! Det har varit, som varje år, en estetisk överdos att vara vid havet, tex på Koster, tillsammans med naturfotografen Patrik Larssons trädutställning, Gerlesborgs konstskola, Slottskogen/Göteborg och folkdanslaget, dvs alla fina människor och alla bad och möten….Tack är det enda som dyker upp ur hjärtat när jag tänker på det. Tack ni alla som gjorde denna resa möjlig.

Igår var jag en kort sväng i Ludvika och spelade med Sofia Karlsson på 50-årsjubileet av Dan Anderssonsällskapet. Härligt att möta alla “Dan Andersson-nördar”, skåla för hans minne och för alla dem som hållit det levande.

Men nu tillbaka i storstaden.

På onsdag spelar jag i Kungsträdgården ca 18.00 tror jag tillsammans med en ny otippad sättning: Filip Jers, munspel och Josef Kallerdahl bas. Det är ett slags förgig inför Hesselby folkmusik festival, där jag spelar på fredagen den 10 aug med Olle Linder bas/slg/alla instr. Vidare blir det skönare än skönast den 14 aug på Kulturfestivalen/Brunkebergstorg då jag spelar med Lisa Rydberg, fiol o Lisa Eriksson accordeon. Välkomna!

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.