Västkusten, here I come!

Känns som att vi är djupt inne i  sommaren nu. Lite förbereldelse, sen åka till Varbergs Visdagar och spela vid havet. Underbart. Lite mer hav några dagar på Orust, sen Gerlesborg, Strömstad och Koster och slutligen Göteborgs slottskog. Det blir jag, Henrik Cederblom och Johannes Lundberg som spelar, ooo så fint….Västkusten, here I come!

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Västkusten, here I come!

  1. Mats Klasson says:

    Hittade nyligen en streamad konsert på nätet med dig, Cederblom och Lundberg från Halmstads slott i april. En verklig pärla. En tysk musikentusiast och vän som är “galen” i både svensk & nordisk folkmusik och mer “contemperary” svensk musik fick nu också möjlighet att se en konsert med dig, vilket han uppskattade mycket. Efter din underbara “Emily and I”-skiva ser jag verkligen fram emot ditt Jeanette Winterson-projekt. Önskar dig och dina medmusikanter en upplevelserik resa på västkusten, samt en fortsatt skön sommar.
    Mats K på Kafé K.

  2. Härligt Sofie!
    Ser mycket framemot Koster!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.