Kulturhuset idag!

Idag skall jag duscha, göra knobblor i håret, göra yoga med Henrik, repetera, köpa blommor till mig själv. Allt för att förbereda mig på att spela 1 och 1/2 timme bredvid sergelstorgs fontän…det skall bli så spännande…det är så fina människor som jag vet skall komma och lyssna och spela….finaste gästartisterna på jorden kommer också fast de är hemliga.

Jag känner mig nervös och ojordad, fastnar i allt, som en fluga på ett flugpapper. Men jag kommer att vara där och göra allt som står i min makt för att vara närvarande när vi ses.

All kraft och kärlek

S

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.