Tusen tack för den fina kvällen!

Tusen tack för den underbara releasekvällen på Stallet. Tack för att ni kom och att ni sjöng och spelade så bra! Jag har aldrig varit med om en så rungande kör när jag bett om sångassistans förut. Sån värme och glädje som vi skapade. Det ger hopp och liv! Jag går rakare på gatan nu, speciellt på Götgatsbacken där jag köpt en gammal gitarr på Hellstone Music i dagarna…

På söndag spelar jag och Lisa Eriksson i Katarina Kyrka 16.00. Fritt inträde. Välkomna då!

Sen är det dags för nya äventyr. Jag och familjen skall vandra till Santiago del Compostella i Spanien, sen hem igen och spela på Visby Festivalen och annat. På återseende då!


Sofie

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.