Släpp musiken loss, det är strax vår!

Jag har den oerhörda förmånen att få “hänga” och spela med några av Nordens främsta musiker under några skimrande dagar i Mars. Jag, Lisa Långbacka (LISA’S, Nobelfesten) Dan Berglund (EST, Tonbruket) och Johan Lindström (Tonbruket) kommer att framföra sånger från mitt senaste album “Secrets” på Playground Music med release Okt 2017.Albumet handlar om drömmar, hemligheter och gränser. Vi älskar att spela ihop och musiken blir “genré-full” med Singer&Songwriter, Jazz, Fransk chanson, Folk…ingen vet vad som kommer att ske, inte ens vi. Även några Emily Dickinson och Lighthouse sånger kan dyka upp. För mig är detta once-in-a-life-time-experience, välkomna att dela denna musikfest med mig. Släpp musiken loss, det är snart vår. Se nedan för mer info. Foto av P.Bothén (foto på J.Lindström från Jazz Fan Rising)

15 Mars Cafe Strandgatan tjugo, Halmstad 19.00

16 mars Hylte Bibliotek, Hyltebruk 19.00

17 mars Kulturhuset Fyren, Kungsbacka 13.00

18 mars Skottvång Grufva, Mariefred 16.00

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *